STOP FAKE BEARINGS – WBA aplikacija za prepoznavanje lažnih ležajeva

Astraprom je privatno poduzeće osnovano 1994. g. čija je osnovna djelatnost tvrtke  distribucija rezervnih dijelova za industriju, obrtništvo i održavanje.

 

Ponosni smo ovlašteni distributeri poznatih i renomiranih svjetskih kompanija čiji proizvodi jamče vrhunsku kvalitetu.

Ponosni smo distributeri ležajeva grupa Schaeffler (FAG i INA)  i NTN SNR.

       

SCHAEFFLER grupa i njezini brendovi FAG i INA predstavljaju vodećeg proizvođača ležajeva u svijetu. Astraprom d.o.o. je od 2012. godine ponosni distributer za Schaeffler proizvode i usluge na području industrijskog sektora.

NTN-SNR Roulements, dio je treće najveće proizvodne grupe ležaja na svijetu, glavna je sila kao dizajner,  developer i proizvođač.  Osim svih tipova ležajeva i pribora, NTN/SNR nudi razna rješenja i proizvode na području masti i sustava podmazivanja, opreme za montažu i demontažu ležajeva kao i uređaje za vibro dijagnostiku.

 

         

 

 

Pored renomiranih poduzeća koja proizvode kvalitetne i pouzdane ležajeve postoje i ona koje proizvode ležajeve koji ne zadovoljavaju standarde kvalitete. Tone nekvalitetnih ležajeva označene su lažnim oznakama marke kako bi opravdale višu cijenu. Izgledaju i prodaju se kao originalni premium proizvodi. Čak je i ambalaža vješto imitirana. Lažne ležajeve je teško otkriti. Oni neće biti ogrebani, zahrđali ili prljavi. Neće nužno biti ni jeftiniji.

Jedan učinkovit način da se sa sigurnošću identificiraju krivotvoreni ležajevi je uz pomoć proizvođača vrhunskih marki. Tvrtke koje sudjeluju u WBA pomažu vama i lokalnim tijelima za provedbu zakona informacijama i identifikacijom krivotvorina radi pomoći u pronalaženju i procesuiranju krivotvoritelja.

 

 

Ako sumnjate da ste možda kupili ili prodali krivotvorine, odmah se obratite Svjetskoj udruzi ležajeva (WBA).

 

Ne dozvolite da lažni ležajevi unište Vaš posao!

 

Preuzmite WBA aplikaciju za prepoznavanje ležajeva na:

https://www.stopfakebearings.com/#detectfakes

ili

              

                 

 

 

                      

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *