Rad maloprodaje poduzeća od 27. travnja 2020. g.


Temeljem odluke Vlade Republike Hrvatske, maloprodaja Astraproma d.o.o 

otvara se 27. travnja  prema ograničenom sustavu rada.

 

Radno vrijeme maloprodaje bit će od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati i subotom od 9:00 do 13:00 sati.

 

U maloprodajni prostor  bit će omogućen ulazak samo jedne osobe kako bi se osiguralo držanje potrebnog razmaka (fizička distanca od 2 m u svim smjerovima) te izbjeglo dovođenje u rizičan kontakt.  Kupci su obavezni držati se uputa nadležnih tijela vezanih uz pojačanu higijenu ruku, u čiju svrhu će na ulasku u maloprodajni prostor biti postavljen dispenzer s dezinfekcijskim sredstvom za ruke.

 

Ulazak u prostore skladišta nije dozvoljen.

 

Radi Vaše i naše sigurnosti, molimo Vas da i dalje prva opcija za kupnju naših proizvoda bude preko naših prodajnih predstavnika. Potrebne proizvode možete naručiti i preko našeg web shopa. Kupnjom iznad 500 kn preko web shopa ostvarujete besplatnu dostavu. Prilikom svake kupnje na našem web shopu, neovisno o iznosu, ostvarujete dodatni popust od 10% na svaki odabrani proizvod.

 

Ako se odlučite osobno preuzeti kupljene proizvode, radi Vaše i naše sigurnosti, molimo Vas da se s našim prodajnim predstavnicima dogovorite oko vremena isporuke robe kako bi se što kraće zadržavali u  prostorima poduzeća.

 

U svrhu zaštite svih nas, Astraprom d.o.o. poštuje i prihvaća sve odluke i smjernice koje su izdane od strane nadležnih institucija i ponaša se u skladu s time.

 

BUDIMO ODGOVORNI! POŠTUJMO PROPISANE MJERE ZAŠTITE!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *