SPONZORIRANJE PROJEKATA (BUDUĆIH) MLADIH STRUČNJAKA

Već dugi niz godina fokusirani smo na pružanje podrške projektima i eventima, a prvenstveno orijentirani na mlađu populaciju i studente kod kojih prepoznajemo veliku ambiciju i želju za istraživanjem, razvijanjem i napretkom.

Jedan od višegodišnjih primjera je Kickboxing klub Mega Centar Rijeka, a od ove godine i RiTeh Racing Team Sveučilišta u Rijeci. Velika nam je želja poticati stvaranje, znatiželjni duh i kreativnost kod perspektivnih mladih snaga koji svojim trudom i radom doprinose razvoju svoje okoline i sebe samih, kako na društvenoj, tako i na profesionalnoj razini.

 

Kickboxing klub Mega Centar neprofitna je udruga koja djeluje od 1997. godine na čelu s trenerom Igorom Ivoševićem. Od svojega osnutka bilježe značajne sportske uspjehe i ostvaruju zapažene rezultate. Svakodnevnim usavršavanjem i praćenjem noviteta u borilačkom i u sportu općenito, nastoji održati visoki nivo treninga i pripremljenosti. Organizatori su poznatog borilačkog okupljanja i cjelovečernje manifestacije pod imenom MEGA FIGHT Festival borilačkog sporta i vještina.

Astraprom d.o.o. godinama prati i potiče uspjehe kluba te nastojimo to činiti i dalje.

www.mega-centar.com

 

2021. godine postali smo i ponosni sponzor RiTeh Racing Team-a koji iz godine u godinu okuplja timove mladih studenata iz različitih područja zanimanja koji zajedničkim radom razvijaju inovativne projekte, te postižu vrhunske rezultate na međunarodnoj razini.

RiTeh Formula Student tim na Sveučilištu u Rijeci osnovan je krajem 2007. godine. Uz naporan rad, do sada je uspio napraviti šest prototipova trkaćih automobila (RRCX, RRC11, RRC2-EVO, RRC3, RRC4 i RRC5) i natjecati se na 14 natjecanja. Svake godine tim naporno radi na izgradnji novog, moćnijeg, bržeg i ljepšeg automobila! Iza uspješne realizacije projekta kriju se višesatni projektiranje dijelova automobila, razna ispitivanja, brojne simulacije i proračuni.

Predvođeni prof. dr. sc. Sanjin Braut, njihov tim sastoji se od oko 40 studenata iz različitih dijelova Sveučilišta u Rijeci, čija se znanja i sposobnosti protežu u raznim građevinskim i marketinškim područjima. Kvaliteta organizacije, profesionalnost i napredak svake su godine sve bolji, što dokazuju i rezultati koje postižu na svjetskim natjecanjima.

www.ritehracing.uniri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *